Skip to main content

Cineplexx BIG Beograd

Pažnja! Pažnja!

Dragi drugari, poštovani čitaoci i vi koji generalno volite film. Ovaj tekst nije kritika, pa čak ni osvrt. Ovo je tekst sponzorisan kvalitetnom slikom, udobnim sedištima i sjajnim ambijentom za gledanje filmova. Ne, ne pričam o kućnim radinostima, već o pravom doživljaju filma – o bioskopu.  I da, u pitanju je moj omiljeni bioskop – Cineplexx.

Ova kompanija će 20. aprila dobiti još jedno krilo i to na Karaburmi! Tačnije u okviru BIG Fashion šoping centra. Posle dugih radova, koji su izgledali kao gladna godina, bioskopska publika će najzad imati priliku da uživa u novom ambijentu, ali i najkvalitetnijoj slici potpomognutoj Barco laserskim projektorima. Ovi projektori se oslanjaju na tehnologiju plavog lasera, čime se dobija pun spektar boja i ako je ikako moguće viši nivo 4K slike. Što se zvuka tiče, tu se kvalitet samo održao jer nisam siguran da ima gde da napreduje.

Novi bioskop, pomalo glomazno nazvan Cineplexx BIG Beograd, će imati osam sala čiji je ukupni kapacitet 1300 mesta a koje se prostiru na 3000 kvadratnih metara.

 

Čast otvaranja novog Cineplexxa ima film „Paklene ulice 8“ (2017), sa Vinom Dizelom, Šarliz Teron, Džejsonom Stetamom, Mišel Rodrigez, Dvejnom Džonsonom, Kurtom Raselom i još hrpom drugih faca.

Dakle, od 20. aprila, publika će imati novo mesto za konzumiranje filma, kokica, naćosa i napitaka – Cineplexx BIG Beograd.

Krunić

Rođen u Beogradu gde živi i ponekad radi. Oduvek želeo da bude egiptolog ili filmadžija a, sticajem bizarnih okolnosti, na kraju završio kao novinar. Najviše na svetu voli da filozofira. Filmofil, gik i relativno duhovita persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: