Skip to main content

Najava filma “Saga o tri nevina muškarca” (2017)

Plakat filma
Plakat filma

Davno se nisam radovao nečemu kao što se radujem novom filmu S. Šridara, međ’ odabranima daleko poznatiji i kao „onaj čija se režija ne pominje“. Prvi put sam se susreo sa ovim entuzijastičnim Indijcem na novinarskoj projekciji njegovog filma „Marko Kraljević: Fantastična avantura“ (2015) koji je trebao da reditelju otvori vrata srpskih bioskopa. Međutim, ispostavilo se da je film fantastično užasan. Iako spada u „toliko je loše da je zapravo dobro“ kategoriju, „Marko Kraljević: Fantastična avantura“ (2015) nije odmakao dalje od te jedne, novinarske, projekcije pod izgovorom da nije pronašao odgovarajućeg distributera. Šteta.

Postoje glasine da Šridar ima nekoliko potpuno gotovih filmova koje niko nikada nije video, a koje reditelj drži zaključane u sefu. Zašto? Moguće je da čovek misli kako domaća publika još nije spremna za njegovu genijalnost. Moguće je i da su podjednako ili pak užasniji od fantastično užasnog „Kraljevića Marka“. Kolale su glasine da Indijac nastoji da proda svoje filmove negde u inostranstvu, kao i da je neke od naslova ponovo snimio na drugom jeziku. Ne primer, na poljskom!

Kako bilo, Šridar ima novi film. Ovog puta srpsko-hrvatko-crnogorsku komediju o sazrevanju i ekerciji zvanu „Saga o tri nevina muškarca“ (2017), koja je ipak pronašla svog distributera i ima domaću premieru 11. januara. Gde? U Sava Centru! Dakle, očekuju se gledaoci. Zvanični sinopsis kazuje: Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Oni će pokušati sve moguće i nemoguće da ostvare svoj cilj, pa će čak u pomoć pozvati i rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu.

Uloge u „Sagi o tri nevina muškarca“ tumače: Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Zoran Cvijanović, Luka RacoDanica Maksimović, ali i preživeli iz „Fantastične avanture“ – Ivan Bekjarev i Miljana Gavrilović. Oba trejlera obećavaju spektakularni transfer neprijatnosti. Srećom pa sam ovog puta spreman!

Krunić

Rođen u Beogradu gde živi i ponekad radi. Oduvek želeo da bude egiptolog ili filmadžija a, sticajem bizarnih okolnosti, na kraju završio kao novinar. Najviše na svetu voli da filozofira. Filmofil, gik i relativno duhovita persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: